23 Octombrie 2011 Egali pe Biciclete – concurs in cadrul Festivalului Egalitatii de Gen

Asociatia pentru Libertate si Egalitate de Gen  organizează în perioada 21-23.10.2011 cea de a VI-a ediţie a Festivalului Egalităţii de Gen - campanie adresată tinerilor pentru combaterea stereotipurilor despre femei şi barbati şi comportamentelor discriminatorii.

   In cadrul acestui festival,  Asociaţia Tură în Natură Sibiu in parteneriat cu A.L.E.G.  va organiza  duminica 23 octombrie la ora 10, un concurs  pe biciclete adresat perechilor formate din o fata si un baiat,  fara sa fie neaparat angajati intr-o relatie dar obligatoriu echipati cu biciclete.

   Regulile concursului vor fi explicate inainte de inceperea acestuia, tuturor echipelor participante, de catre organizatori. Scopul concursului este de a termina traseul într-un timp cât mai scurt cu condiţia ca cei doi concurenţi sa treaca linia de sosire împreuna. Parcurgerea traseului va include şi o proba de creativitate care de asemenea va contribui la punctajul final.

  Startul competitiei se va da la foisorul din Parcul Subarini si se va incheia in acelasi loc. Startul se va da individual fiecarei echipe, care va fi cronometrata pe parcursul traseului. Echipele care vor ocupa primele 3 locuri vor fi premiate  

Asadar, asteptam inscrierea echipelor participante la adresa: info@turainnatura.ro

Va asteptam la cupola din Parcul Sub Arini.