Alte Concursuri

 • Burduf Challenge - Râu Sadului 2020

  Când: 11 iulie 2020

  Unde: Râu Sadului

  Cât: 13km+750m

  Tură în Natură vă invită să descoperiți un nou traseu din Mărginimea Sibiului. Bine ascuns de munții Lotru și munții Cindrel, Râu Sadului este un loc de vis ce merită toată atenția iubitorilor de natură, drumeții și alergare montană.

  citeşte mai mult »

 • BĂTĂLIA CU MUNTELE POSTĂVARUL

  Una dintre preocupările colegului nostru Daniel Costea din ultimii ani a fost realizarea a cât mai multor trasee montane pe bicicletă, incluzând aici şi urcări până pe vârfurile montane cele mai importante din Carpaţii Româneşti.

  citeşte mai mult »

 • MARATONUL FĂGETULUI O PRIMĂ EXPERIENŢĂ COMPETIŢIONALĂ

  Duminică, 27 aprilie am avut ocazia plăcută de a participa împreună cu colega mea de asociaţie Andreea Marina Cociuba la Maratonul Făgetului, din oraşul meu universitar Cluj Napoca. După o pauză competiţională îndelungată m-am hotărat pentru tura lungă de 70 km iar Andreea a participat la tura scurtă de 30 km.

  citeşte mai mult »

 • Maratonul Zapezii

  Weekendul care a trecut, colegul nostru Razvan Morariu a luat startul la Maratonul Zapezii din Rasnov. Experienta traita de el in acest eveniment este descrisa mai jos:

  citeşte mai mult »

 • Șugaș Trail Running

  Stațiunea balneoclimaterică Șugas-Băi, se situează în inima munților Baraoltului, la o altitudine de 747 metri, la o distanta de 8 km de orașul Sfântu Gheorghe. Mofeta de aici a  fost descoperită  în anul 1840. Minerii din acele vremuri căutau aur,  însă, în locul metalelor  prețioase, au descoperit  gazul cu efecte benefice asupra sănătăţii.

  citeşte mai mult »

 • Tura in natura in jurul lacului Sf Ana (Triatlon)

  Singurul lac din țara noastră format într-un crater al  unui vulcan, lacul Sfânta Ana din județul Harghita,  a găzduit sâmbătă (13.07) campionatul național de triatlon Xterra. Pentru cei mai puțin familiarizați triatlonul este o disciplină sportivă formată din 3 probe (de unde și denumirea), și anume înot, bicicletă și alergare, ultimele două pe teren accidentat.

  citeşte mai mult »

 • Călătorie spre centrul pămîntului

  Slănic Prahova este o stațiune balneoclimaterică din centrul țării, județul Prahova. Un orășel drăguț cu oameni primitori și care încearcă să se lepede de aliura minieră și implicit gri, prin promovarea turismului local. Aici s-au hotărît cei de la TransalpinBike.ro să organizez una din cele mai inedite curse de de cross country din țară dacă nu chiar, îndrăznim să spunem, din Europa.

  citeşte mai mult »

 • TRIADA MTB 2013 – O experienţă de neuitat pentru un cicloturist

  Orice competiţie de MTB, organizată la noi în ţară, reprezintă pentru mine o nouă provocare dar şi un prilej de a cunoaşte trasee noi de off-road dintr-o zonă de deal sau de munte. Astfel, din cele 3 competiţii organizate la Braşov, Păltiniş şi Sibiu din cadrul Triadei 2013, primele două erau  aproape necunoscute, cu trasee noi care m–au impresionat.

  citeşte mai mult »

 • Competitii in luna august

  August, ultima lună de vara autentincă, le-a lăsat colegilor din echipa de ciclism Tură în Natură impresii diferite și chiar neașteptate. În minunată zona a Semenicului, la data de 5 august a avut loc a 8-a ediție a Banat MTB Maraton, concurs pe care colegul nostru Dîrnescu Dorin (Doddo) era să-l câștige la proba de 30 de km.

  citeşte mai mult »

 • Luna iulie: Tură în Natură pe podium!

  Luna iulie a adus noi participări la competițiile de ciclism, organizate pe teritoriul țării, pentru membrii sportivi ai asociației Tură în Natură.

  citeşte mai mult »

 • Tură în Natură a participat la Semimaratonul Sibiu din 16 iunie 2012

  Sibiul chiar s-a pus in miscare sambata dimineata, conform motto-ului evenimentului organizat de Fundatia Comunitara Sibiu si Asociatia PeDale.

  citeşte mai mult »

 • 02.06.12 - Maraton Medieval Medias si drumul spre el

  Sambata 2 iunie a fost ziua in care s-a dat startul la unul dintre cele mai longevive concursuri de mountainbike din tara noastra, Maraton Medieval Medias, aflat la a saptea editie.

  citeşte mai mult »

 • 27.05.2012 Michelin Maraton Zalau

  Duminica 27.05.2012 o parte din membri echipei Tura in Natura a luat startul la cea de-a doua editie a concursului de mountainbike Michelin Maraton Zalau.

  citeşte mai mult »

 • Inceput de sezon competitional

  Weekendul acesta o parte a echipei de ciclism montan Tura in Natura a luat startul la Etapa I Napolact din cadrul competiitilor Clujul Pedaleaza.

  citeşte mai mult »

 • 23 Octombrie 2011 Egali pe Biciclete – concurs in cadrul Festivalului Egalitatii de Gen

  Asociatia pentru Libertate si Egalitate de Gen  organizează în perioada 21-23.10.2011 cea de a VI-a ediţie a Festivalului Egalităţii de Gen - campanie adresată tinerilor pentru combaterea stereotipurilor despre femei şi barbati şi comportamentelor discriminatorii.

  citeşte mai mult »