Proiecte încheiate

 • “Sibiu - UnDa Verde pentru Biciclete!”

  Asociația Tură în Natură a început implementarea proiectului “Sibiu-UnDa Verde pentru Biciclete!” finanțat prin Programul Fondul ONG în România  –  Componenta 3  -  Dezvoltare durabilă (Mecanismul Financiar al Spațiului Economic European 2009 – 2014). Operatorul acestui program în țara noastră este Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile iar partenerul său Fundația pentru Parteneriat.

 • Promovarea ciclismului ca sport de masă în județul Sibiu prin amenajarea de trasee cicloturistice 2014

  Prin intermediul acestui proiect ne propunem să punem în valoare potențialul cicloturistic al unor zone din apropierea Sibiului, prin continuarea marcării de trasee de bicicletă prin care să oferim cicliștilor sibieni, și nu numai, o zonă sigură și propice de pedalat și antrenament. În anul 2012 și 2013 am reușit să marcăm aproximativ 50 de kilometri de trasee cicloturistice, cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Sibiu. Prin proiectul de față ne propunem să mai amenajăm cel puțin 50 de kilometri de trasee pentru practicarea ciclismului de agrement și sportiv în bune condiții.
   

 • Promovarea ciclismului ca sport de masă în județul Sibiu prin continuarea amenajării de trasee cicloturistice 2013

  Prin intermediul acestui proiect ne-am propus să punem în valoare potențialul cicloturistic al unor zone din apropierea Sibiului, prin continuarea marcării de trasee de bicicletă prin care să oferim cicliștilor sibieni, și nu numai, o zonă sigură și propice de pedalat și antrenament. În anul 2012 am reușit să marcăm aproximativ 20 de kilometri de trasee cicloturistice, cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Sibiu. Prin proiectul de față ne-am propus să mai amenajăm cel puțin 30 de kilometri de trasee pentru practicarea ciclismului de agrement și sportiv în bune condiții.

 • Concursul de Orientare Turistică ”Comorile Pădurii Dumbrava”

  Concursul de orientare turistică ”Comorile Pădurii Dumbrava” a adus o noutate în cadrul acestui tip de competiții, adresându-se atât celor care practică acest sport în alergare cât și unei categorii noi de sportivi care vor să descopere acest sport din șaua bicicletei. Acest concurs mixt de orientare turistică a însemnat atragerea unei palete mai largi de sportivi, de la alergători la bicicliști cât și familii sau persoane care au încercat pentru prima dată acest tip de mișcare. În plus, concursul a pus în valoare o zonă deosebită din punct de vedere natural și turistic – Pădurea Dumbrava.

 • Promovarea ciclismului ca sport de masă în Sibiu prin amenajarea unui traseu de cicloturism 2012

  Prin intermediul acestui proiect ne-am propus să punem în valoare potențialului cicloturistic al orașului Sibiu cât și a unor zone din apropierea lui, prin marcarea unui traseu de biciclete prin care să oferim atât cicliștilor din Sibiu, cât și turiștilor care ne vizitează orașul, o zonă sigură și propice de pedalat și antrenament.