Tură în Natură a participat la Semimaratonul Sibiu din 16 iunie 2012

Sibiul chiar s-a pus in miscare sambata dimineata, conform motto-ului evenimentului organizat de Fundatia Comunitara Sibiu si Asociatia PeDale.
Semimaratonul Sibiu este un eveniment de atragere de fonduri pentru proiecte din comunitatea sibiana. De fapt, sub numele generic de Semimaraton Sibiu s-au desfasurat mai multe probe: cross (4 km) si semimaraton(21km): individual, stafeta 2 alergatori, stafeta 4 alergatori.

Am fost placut surprinsi de numarul mare de participanti aliniati la start si de cel al sustinatorilor lor, impreuna sprijinind cauzele exprimata de cele 13ele proiecte inscrise la semimaratonul caritabil.

Printre proiectele inscrise s-a aflat si cel al asociatiei noastre al carui obiectiv este de a strange fonduri pentru marcarea traseului de cicloturism Emil Cioran, care va lega Sibiul de Rasinari pe trasee off-road care ocolesc pe cat posibil drumurile asfaltate.

Echipa Tura in Natura si alti alergatori care au dorit sa sprijine strangerea de fonduri pentru proiectul nostru au alergat in fiecare dintre cele 4 categorii, reusind chiar si cate o clasare pe podium la 2 dintre ele.

 Proiectul inscris de asociatia noastra a adunat un numar destul de mare de sustinatori si alergatori carora dorim sa le multumim pe aceasta cale si sa ii felicitam pentru initiativa de a ne sprijini.

Efortul lor depus in alergarea de sambata dimineata ne va ajuta sa marcam traseul cicloturistic Emil Cioran  pe care speram sa-l inauguram in luna septembrie.

Desi aflat la debut, evenimentul a fost un real succes si suntem convinsi ca ii va motiva pe organizatori sa se implice si pe viitor in astfel de activitati.

Mai multe poze de la eveniment AICI!