3,5%

Sibiu- UnDa Verde pentru Biciclete!

ULTIMELE EVENIMENTE

ULTIMELE ŞTIRI

 • 10 ani de Tură în Natură

  Se împlinesc zece ani de când trei bicicliști sibieni, împătimiți de pedalat pe plaiuri sibiene, au înființat Asociația Tură în Natură din dorința de a schimba mentalitatea și prioritățile locuitorilor din Sibiu cu privire la modul de petrecere a timpului liber. Și-au propus astfel să-i aducă pe sibieni și nu numai, mai aproape de natură prin intermediul bicicletei.

  citeşte mai mult »

 • Proiectul ”Sibiu – UnDa Verde pentru Biciclete!” la final

  Asociaţia Tură în Natură Sibiu a încheiat la finalul lunii aprilie 2016, proiectul „Sibiu – UnDa Verde pentru Biciclete!”, finanţat prin Granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Proiectul a fost implementat în perioada 1.05.2014 – 30.04.2016 în parteneriat cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu – Serviciul Rutier, Agenţia pentru Protecţia Mediului Sibiu şi Asociaţia Rotary Club Sibiu. Obiectivul principal al proiectului a fost combaterea schimbărilor climatice şi îmbunătăţirea calităţii vieţii în cadrul comunităţii locale sibiene prin promovarea utilizării bicicletei ca mijloc de deplasare alternativ.

  citeşte mai mult »

 • Modele de bună practică norvegiene în promovarea mersului pe bicicletă ca mijloc de luptă împotriva schimbărilor climatice

  În perioada 7 – 13 martie 2016 o echipă formată din reprezentanți ai Asociației Tură în Natură Sibiu, Serviciului Rutier al IPJ Sibiu, Agenției pentru Protecția Mediului Sibiu și ai Serviciului de Administrare a Domeniului Public și Privat al Primăriei Sibiu se vor deplasa în orașul norvegian Stavanger pentru pentru schimb de experiență cu insituții similare din Norvegia pe tema promovării mersului pe bicicletă ca modalitate de luptă împotriva schimbărilor climatice. Echipa proiectului va avea întâlniri cu reprezentanți ai Primăriei orașului Stavanger, reprezentanți ai Poliției Rutiere din Stavanger, ONG-uri locale și o agenție de turism locală care are tururi de bicicletă în oferta sa turistică.

  citeşte mai mult »

 • Infrastructură nouă pentru bicicliștii sibieni

  În luna octombrie am reușit să finalizăm una dintre activitățile importante ale proiectului ”Sibiu – UnDa Verde pentru Biciclete!”, prin care au fost montate 20 de rastele noi de biciclete în orașul Sibiu. Fiecare dintre cele 20 de rastele de biciclete au câte 6 locuri ceea ce înseamnă 120 de locuri noi de parcare pentru bicicliștii sibieni.

  citeşte mai mult »

Finantatori

Parteneri

Proiect finantat prin granturile SEE 2009-2014, in cadrul Fondului ONG in Romania.

Continutul acestui website nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a granturilor SEE 2009-2014. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor website-ului.

Pentru informatii oficiale despre granturile SEE si norvegiene accesati www.eeagrants.org.

Pentru informatii despre Fondul ONG in Romania accesati www.fondong.fdsc.ro.